Miquel Lorente

Candidat a l’alcaldia de Xàtiva

Professor de Geografia i Història.

Un proverbi xinès diu que el pitjor que algú ens pot desitjar és que visquem moments emocionants. Estic segur que ens va a tocar viure un moment històric i apassionant. Ho podem fer amb angoixa o bé amb tota la il·lusió per guanyar el futur i transformar la ciutat per als nostres fills, i per als fills dels nostres fills. Ho hem decidit i anem a fer-ho.

Francesca Chapí

Número 2 a la llista

Regidora pel grup municipal d’EU a l’Ajuntament de Xàtiva. Sóc llicenciada en pedagogia i professora de Formació de Persones Adultes.

Una dona compromesa amb els moviments socials des d’on provinc, defensora de la igualtat i contra la violència de gènere, participe activament en Xateba.

La meua trajectòria política ve motivada per la situació d’indefensió de la ciutadania xativina en aquests moments en què la política l’han desprestijada amb mentides, corrupció i interessos. Per una Xàtiva més justa, igualitària i

participativa.

Miquel Alcocel

Número 3 a la llista

Duc 25 anys exercint d’advocat, primer al torn d’ofici i després al sindicat de CCOO. També sóc Secretari-Interventor d’Ajuntament

Professionalment he defensat els drets dels treballadors i dels més desafavorits.

També he pogut treballar defensant la legalitat i els interessos públics des de dins de l’administració local, i puc aportar eixos coneixements per a transformar radicalment la forma de governar l’Ajuntament, on farem que els ciutadans decideixquen de forma efectiva i directa les polítiques municipals.

Amor Amorós

Número 4 a la llista

Pedagoga convençuda del poder transformador de l’educació. Treballe des de fa 18 anys en l’àmbit social.

Defensora dels serveis públics, em considere una privilegiada per poder participar en el projecte de transformar Xàtiva en una ciutat on es respecte i es valore la diversitat.

Sóc molt positiva i visc el present amb il·lusió per canviar el futur.

Orgullosa  de Xàtiva, el meu poble, el poble de la meua família, de la meua filla...

Alfred Boluda

Número 5 a la llista

Faig de professor de secundària a un institut públic d’Ontinyent.

M’agrada el rugby, la lectura i la música.

Crec que, per tal de guanyar la democràcia, cal posar en primer lloc les persones, per a la qual cosa s’ha d’aprofundir en participació, gestionar amb transparència i governar per solucionar les necessitats de la majoria.

I això cal fer-ho des de baix, des del municipi. Amb il·lusió, treball i confiança és hora de construir una societat més lliure, justa i igualitària perquè ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer.

Mª. Carmen Palazón

Número 6 a la llista

Trabajadora Social. He trabajado en el ámbito del Tercer Sector, los Servicios Sociales y la Cooperación Internacional para el Desarrollo.

Mi participación política se basa en el convencimiento de que la democracia real se construye en el espacio local, en el municipalismo,  desde el trabajo por la justicia social y la igualdad de oportunidades para todas las personas. Una apuesta por la ética de la ciudadanía.

Alejandro Hellín

Número 7 a la llista

Coordinador de Joves d’EU Xàtiva i Secretari de finances d’EUPV.

Sóc diplomat en Treball Social, llicenciat en Criminologia i Màster en Dret Humans, Democràcia i Justícia Internacional. Actualment estudie Dret a la Universitat de València i treballe, eventualment, per a Correos y Telégrafos S.A.

Hem d’aconseguir que la gent jove exiliada per motius laborals torne a Xàtiva invertint en polítiques actives de treball, habitatge i formació per a tindre un futur digne.

Si els joves som el futur, el futur està a l’esquerra.

Carles Sànchez

Número 8 a la llista

Mestre d’educació primària i membre d’EUPV de Xàtiva.

He crescut als barris de l’Hort de Mora, Raval i Retorno, on he desenvolupat part del treball en diverses associacions cíviques, a més a més, he compartit el Consell de la Joventut de Xàtiva amb entitats de la resta de la ciutat i de tots els colors. Sempre he cregut que tots hem de sumar i que els egocentrismes destrueixen les possibilitats d’arribar a acords. Crec en la política feta dins i fora de les institucions i en la participació com un puntal que ens sosté com a societat.

Nieves Aura

Número 9 a la llista

Durant molts anys m’he dedicat al sector serveis, era dependenta en un supermercat.

M’agrada Esquerra Unida perquè és la millor opció política que defineix les meues idees sent aquestes de transparència i igualtat, tot pensant en la dependència i en els sectors desfavorits de la ciutat.

Jaime Calatayud

Número 10 a la llista

Soy de Xàtiva y vivo en Xàtiva. Casado, con dos hijos y orgulloso de mi familia. Trabajador público en la administración autonómica. Actualmente estoy cursando el Grado en Sociología. Miembro de la asamblea de Esquerra Unida de Xàtiva. Soy un firme defensor de los servicios públicos, los de todos.

Xavier Penya-Roja

Número 11 a la llista

Infermer jubilat

Els últims 15 anys de la meua professió els vaig exercir en el nucli antic de Xàtiva, com a infermer de barri, amb una relació de proximitat molt gratificant amb les famílies en moments decisius de les seues vides.

Membre del col·lectiu d’EU, veig amb il·lusió i esperança la possibilitat de dur a terme el projecte d’una nova Xàtiva.

Manel Castelló

Número 12 a la llista

Auxiliar Administratiu a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Membre de col.lectius xativins en defensa dels serveis públics i generadors d’activitats socio-culturals. Aficionat a la pintura, les arts escéniques i la comunicació social.

Sóc veí de Xàtiva i m’he unit a EUPV perquè considere que és l’hora de pendre partit per canviar la forma de fer política. És ara quan les persones i les seues vides han de ser una prioritat en les decisions de l’Ajuntament. La igualtat, l’equilibri i el repartiment de la riquesa les considere bàsiques per a contribuir a la millora de la vida de la gent.

Estrella Jiménez

Número 13 a la llista

Veïna de Xàtiva, aturada, lluitadora i preocupada pel futur de les persones i la ciutat. Pense que la nostra ciutat es mereix un govern municipal que es preocupe d’aquests problemes i que els pose solució. Per tot açò, faig un pas endavant per Xàtiva.

Rosa Mª Guerola

Número 14 a la llista

Nascuda a Xàtiva, visc al carrer Via Augusta. He treballat de dependenta per a diverses empreses durant gran part de la meua vida, però actualment estic a l’atur. Em vaig afiliar ja fa un any a Esquerra Unida, per donar suport a una proposta política amb sentit comú i coherència, que tant necessita el nostre poble. Vaig entendre que és necessari implicar-se per canviar les coses. Em considere una persona molt sensible amb les injustícies i crec que l’esquerra és hui més necessària que mai.

Antonio Joaquín Pérez

Número 15 a la llista

Estudiante de ciclo superior de Energías Renovables, además de cursar en la Universidad de Valencia Ciencias Empresariales. He jugado en las dos escuelas de fútbol, pero lo que más me gusta es el campo, cultivar y cuidar la tierra.

Me encuentro aquí para ayudar a conseguir una ciudad ecológica, verde y sostenible, capaz de ser un motor de la ciudad, de la comarca y de las comarcas centrales, creando puestos de trabajo ya sea mediante el cooperativismo o la empresa pública.

Pere Aliaga

Número 16 a la llista

Jubilat de RENFE. He participat en moviments sindicals i socials. Continue com sempre amb la gent que vol fer possible una ciutat més justa i més solidària.

Teresa Marco

Número 17 a la llista

Pensionista, trabajé como administrativa en CC.OO. He formado parte de Asociaciones de vecinos y grupos de mujeres, como Cos i Natura y Xateba.

He participado activamente en casi todas las elecciones municipales de la actual etapa democrática.

Olga Calvo

Número 18 a la llista

Pense que la joventut ha d’estar present en els canvis que s’aproximen en la nostra ciutat. Som ara mateix el col·lectiu més afectat per la crisi econòmica: sense treball, sense futur en la nostra ciutat. No ens tiraran de la nostra ciutat si la transformem.

Diego Denia

Número 19 a la llista

Ferroviario desde los 19 años.

Llevo muchos años en Esquerra Unida. Ahora soy tesorero del colectivo de Xàtiva y estoy en esta formación porque para mi representa los valores de justicia y de igualdad de todas las personas.

Hèctor Cuenca

Número 20 a la llista

Visc des de sempre al casc antic de Xàtiva, al Carrer Roca. Estudie Història a la universitat de València i espere poder dedicar-me amb dignitat al meu ofici en el meu poble, sense haver-me d’exiliar com moltes joves de Xàtiva. Sóc escolta des de fa més de deu anys i participe en el teixit associatiu juvenil de la ciutat.

Carles Sànchez

Número 21 a la llista

Porte molts anys lluitant per una societat més justa i igualitària. Ara més que mai continue amb el convenciment que cal construir un futur millor.

#AnemaFer_Ho

Contacte

Menú

Formulari Contacte

www.euxativa.com

Per a qualsevol qüestió

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

PensarElDemà © 2015. www.euxativa.com

Esquerra Unida Xàtiva

C/Sant Francesc, 27

C.P. 46800 Xàtiva (Valencia)

 

info@pensareldema.com